2012. dec. 2.

Egy új sztori... Touch of Angels

Üdv Emberek!

Látom nem igazán jártok errefelé...
Attól, hogy jön a tél, attól még nem kell téliálmot aludni... És különben is, emberek vagyunk!
Mi nem alszunk téli álmot! Szóval ÉBRESZTŐ!!!

Hogy egy picit fel rázzalak benneteket, hoztam egy új történetet, aminek a címe:

Touch of Angels

Az emberek, Isten kedvenc teremtményei, veszélyben vannak. A teljes romlás és az apokalipszis fenyegeti őket. Ám az angyalok és a természet erői a Föld segítségére sietnek. Minden évtizedben 4 gyermek lát napvilágot, akik visszavezetik a népet a helyes útra, ezzel egy időre megóvva az emberiséget a pusztulástól.

Azonban Lucifer ezt nem nézi jó szemmel. Démonokat teremt és rászabadítja őket az emberi társadalomra, ahol bánatot, baleseteket és katasztrófákat okoznak.


Minden évben jeleket kapnak a Menny lakói a kiválasztottak kilétéről és életéről melyeket nem tudnak megfejteni.

Michaelnak azonban sikerül, és tudomást szerez egy leányról, akit ő maga fog megtalálni.

Ezzel kezdetét veszi egy mindent eldöntő háború és a 4 fiatal utáni hajsza, akiknek élete gyökeresen megváltozik.

Választhatnak, elfutnak a sorsuk elől és megpróbálnak "normális" életet élni, vagy vállalják az égi küldetést, ezzel a halál kockázatát is.



És hogy felkeltsem az érdeklődést, itt egy részlet:

Touch of Angels

Borongós, hideg éjjel volt az a december 31-e, amikor az angyalok alászálltak a mennyből. Gyermekeket kerestek, akik később a nép vezetőivé válhattak. Minden évtizedben 4 csecsemőt kellett megtalálniuk. Minden év ezen napján jeleket kaptak, amik elvezethették volna mennyei sereget az újszülöttekhez. De sajnos nem értették mi mit akart jelképezni, párat azonban megfejtettek. Tudták, hogy megszületett-e vagy sem és hogy hányan voltak életben a négyből.

A különleges az volt ebben a látogatásban, hogy Michael arkangyal is velük tartott. Féltette az új nemzedéket, hiszem rájuk vártak a legveszélyesebb évek. Lucifer démonai ugyanis tudomást szereztek a kis szabotőrökről és el akarták őket pusztítani, ha lehetséges volt még születésük előtt. A katasztrófák, az autó- és otthoni balesetek gyakoriságát is a feketeszeműek okozták, hogy a változás esélyét elvegyék és a világot egy feneketlen tűzkatlanná változtassák, amiben apjuk a bukott angyal örömét leli.

Szokás szerint a németországi Brocken-hegy csúcsáról, amit régebben a nép boszorkányhegynek is nevezett a furcsa fények miatt, szemlélték a szárnyasok az égi fényjátékot. Amit, mint már annyiszor, nem tudtak értelmezni. Az esemény a vége felé haladt és egyre többen vesztették el a reményt, hogy az emberiséget meg tudják még menteni. Ám Michael nem adta fel, koncentrált és egy részletet értett is.

Egy leányról szólt, aki 1995-ben látta meg a napvilágot és életben volt. Észak-Amerikában egy kisvárosban élt édesanyjával, édesapjával és nagymamájával. Nem értette pontosan, hol él, de már így is többet tudott az egyik elemgyermekről, mint a többiek. Az Arkangyalnak a szívét elérte valami érzés és ekkor a fények nem csak furcsa, idegen jeleket mutattak neki, hanem a lány tiszta lelkét, mikor ő meg fogja találni. Nem volt hát más dolga, mint várni, hiszen azt is tudta, mikor fogja meglelni és mi alapján.
A remény csodálatos fénye gyúlt az angyali seregek vezérének szívében.

- Hát mégsem veszett el az emberiség! - mondta az eget csodálva, ahol már egy női alak intett neki búcsút. - Testvéreim, én értettem! - kiáltotta boldogan.

Az arkangyal azonban azt nem tudta, hogy társai közül sokan Lucifer mellé álltak, hogy mikor a pokol angyala átveszi a Föld irányítását, az ő hitvány életüket ne vegye el. Így hát Lucifer is mindent megtudott a gyermekről, ám ekkor démonait Michael ellen küldte, hiszen ha ő meghal, a Menny örök bukásra ítéltetik.

Ezzel megkezdődött a Menny és Pokol háborúja, ami talán az egész világ pusztulását jelenti majd. Eljön a bibliai apokalipszis. Lucifer felengedi a Földre a lovasokat, akik először felperzselik, majd véglegesen porrá zúzzák egyetlen nap alatt mindazt, amin Isten 6 napon keresztül dolgozott.





Ha érdekel a folytatás, nyomjatok rá a tetszett gombra (a bejegyzés legvégén, bal oldalt) vagy írjatok a chatbe, (az oldal bal felső sarka) hogy folytasd a Touch of Angels-t.


Köszönöm! Majd még rakok részt! 

Sziasztok!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése